Reply to this topicStart new topicStart Poll

Червените 4ever, Специално за феновете на ЦСКА

Posted: June 13, 2008 09:20 pm  
Quote Post

Администратор
**
Member No.: 2
Group: Admin

Тук всички фенове на ЦСКА можете да обсъдите последните събития сполетяли червения отбор, честно ли беше и какво ще се случва занапред със него.

--------------------
Blurring and Stirring the truth and the lies
So I don't know what's real and what's not
Always confusing the thoughts in my head
So I can't trust myself anymore
I'm dying again

PMEmail Poster

Posted: June 14, 2008 06:41 pm  
Quote Post

Читател
**
Member No.: 9
Group: МъГъл

Не съм фен на българския фудбол още по-малко гледам с добро око на запалянковците, но случая с ЦСКА е поредния пример за некадърността и тесногръдието на народа и държавата.
Първо: от информацията в медиите стана ясно, че фудболните клубове са едни от големите длъжници на държавата. Тогава тя защо ги толерира въпреки задълженията им? Ако на мястото на клуба беше някой обикновен човек до сега да са ми прибрали колата и къщатата ....
Второ: защо шефовете на клуба решават да си погасят задълженията след като им е отказано право да играят в Евро турнирите? Няма нито полза, нито смисъл....
Трето: "босовете" решиха да завлекат всички останали след себе си. Отново проява на българската култура и морал .....
Четвърто: единственото положително нещо е беше, че фен клуба на Левски поиска да се включи в протестите на привържениците на ЦСКА (поне формално). Какви са мотивите е отделен въпрос. Дали си търсят поредното сбиване или наистина искат да помогнат .... като се вземе предвит традициите на българския фудбол по-скоро е първото.

--------------------
Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .

PMEmail Poster

Posted: June 14, 2008 09:09 pm  
Quote Post

Начинаещ
*
Member No.: 11

Не съм фен на българсия футбол, нито на футбола като цяло, но случая с последния пост е поредният пример за заложената в балканския манталитет нужда от оплакване от всичко, в частност и от "държавата". Ако гледате от време навреме предавания като "Пирамида" ще забележите, че доста често каквато и да е темата се стига до изказвания от рода на "Тез отгоре си прибират парите в джобчето и ни ги е еня за нас..." като това предизвиква бурни овации в залата, след което водещият задава въпрос подобен на "А Вие какво бихте направили?" и от обратната страна или почват някакви овъртания или в отговора има нереални неща, като това предизвиква още по-бурни аплодисменти и накрая водещият разбира, че е безсмислено и се отказва. (clap)(clap)(clap)(sarcasm) Вероятно не съм информиран защото и без това не се интересувам, но кажи точно за какво свързано с медиите наскоро говориш?
ПП: ФуТбол (анг. foot).

PMEmail Poster

Posted: June 14, 2008 10:09 pm  
Quote Post

Читател
**

И двамата знаем колко съм "грамотен". Та гледам новини от време на време. Пусни си телевизора това е най-коментираната тема.
Не се оплаквам от държавата просто отбелязвам очевидни факти. Едвали за някой е тайна, че в България и престъпноста и корупцията са на ужасяващо високо ниво.
Мога да дам доста примери за неадекватно оправление на управляващите, но се отклоняваме от темата.
ПП: Имам идеи за решаване на проблемите, но не се смятам за особено компетентен на тази тема.

--------------------

PMEmail Poster

Posted: June 14, 2008 10:15 pm  
Quote Post

Администратор
**
Member No.: 2
Group: Admin

ЦСКА е моят отбор и цялата история е доста гадничка. =// Благо, държавата толерира футбола, защото това е най-разпространения спорт и има ужасно много фенове, които живеят за него.
Логично е шефовете да си погасят задълженията !!! Ако ти дължиш пари на някой, ще спиш ли спокойно и няма ли да искаш да ги върнеш?! А и все пак, да се надяваме догодина ЦСКА да не бъде изключен отново.
Не мисля,че босовете са искали да повлекат целия отбор заради дълговете им.
И защо мислиш,че Левски си търсят поредното сбиване?

--------------------
Blurring and Stirring the truth and the lies
So I don't know what's real and what's not
Always confusing the thoughts in my head
So I can't trust myself anymore
I'm dying again

PMEmail Poster

Posted: June 14, 2008 10:33 pm  
Quote Post

Читател
**

Държавата НЕ трябва да толерира непогасяване на задълженията на каквито и да е лица.
Моите наблюдения за феновете: в голямата си част вандали. На повечето стадиони няма много здрави седалки след мач ....
За парите, ами ако дължа ще предприема стъпки да ги върна ПРЕДИ да започнеш да ми налагаш санкции. И неразбирам как така е имало пари, а не са погасени задълженията навреме.
За мен по-голямата част от феновете ходят по мачове за да се сбият, напият и да се напускат на пиратки .....
Не искам да обидя никой, но всеки мач, който гледам по телевизията и е между български отбори, се харектериза с :
- псуване на съдията
- пускане на димки и пиратки
- изпочупени седалки
- много симулация, нарушения и помощ от страна на съдиите
- малко футбол
Не гледам много често футбол. И не смятам, че информацията ми е много достоверна. На сезон едвали гледам повече от мач-два, но те са точно това .....

--------------------

PMEmail Poster

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll