Reply to this topicStart new topicStart Poll

Предложения, мнения, критики

Posted: April 23, 2008 07:43 pm  
Quote Post

Читател
**
Member No.: 7
Group: МъГъл

Здравейте! Много бих искала да знам дали харесвате темата "Как да" и ще съм ви благодарна ако напишете мнението си =) В случай, че сте изпробвали съветите ми, пишете и дали са ви помогнали smile.gif

PMEmail Poster

Posted: April 26, 2008 10:30 am  
Quote Post

Читател
**
Member No.: 9

Съветите са супер, но ми се ще да видя статия на тема: "Как да се ориентирам какво да работя" . Би било интересно и би помогнало на много хора, които като мен не са решили с какво да се занимават.

--------------------
Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .

PMEmail Poster

Posted: April 28, 2008 11:19 am  
Quote Post

Administrator
*
Member No.: 1
Group: Admin

Добра идея, харесва ми. А колкото до професионалното орентиране - можете да се обръщате към Таки по този въпрос biggrin.gif

--------------------
user posted image

PMEmail Poster

Posted: April 30, 2008 09:44 pm  
Quote Post

Читател
**

Темата за професионалното ориентиране е наистина добра. Ще помисля и ще видя какво мога да направя по въпроса, най-малкото защото считам, че да си направиш тест при Таки не е достатъчно biggrin.gif (най-важната част е, но има и други такива =) ). smile.gif

PMEmail Poster

Posted: May 07, 2008 06:42 pm  
Quote Post

Читател
**
Member No.: 9

Супер ще си говоря с Таки smile.gif . Мерси smile.gif wink.gif , но мисля , че е добра идея да се пусне един тест, примерно, все пак има и други хора които се интересуват от това ( повечето ми приятели също се интересуват от тази тема ).

--------------------
Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .

PMEmail Poster

Posted: May 08, 2008 02:32 pm  
Quote Post

Глобален модератор
*
Member No.: 3
Group: Moderator

MSN
Спокс, хора! Намерих една страхотна статия на точно тази тема в последния брой на немското "Bravo" biggrin.gif Ако Йони благоволи да го даде и моя милост има време да го преведе, съвсем скоро ще имате материал rolleyes.gif

--------------------
~March of Mephisto~
Aspirat primo Fortuna labori
Me duce tutus eris
Vox populi vox Dei
Ad majorem Dei gloriam...
Ad infinitum

PMEmail Poster

Posted: May 12, 2008 04:54 pm  
Quote Post

Начинаещ
*
Member No.: 23
Group: Members

Какво ще кажете за тема "Как да влезем в университет (в чужбина)" ?

Мисля че и това е нещо което вълнува хората... ако някой има опит или приятел, учещ в чужбина...

PMEmail Poster

Posted: May 12, 2008 08:06 pm  
Quote Post

Читател
**

Благодаря, това е хубава идея. Ще я имам предвид =) А като казваш "чужбина", определена страна ли имаш предвид или като цяло? Защото е възможно да има различни стандарти да различните страни (сертификати, изпити, т.н.).

PMEmail Poster

Posted: May 14, 2008 05:33 pm  
Quote Post

Начинаещ
*
Member No.: 23
Group: Members

Ами може да се разгледа за няколко страни - по-предпочитаните. Едва ли някой иска да учи в ОАЕ... blink.gif

Ако говорим като цяло... ами мисля че например в Америка и Европа има малко по-различни изисквания... dry.gif Но мисля че в Европа като цяло са еднакви. biggrin.gif Само за Азия нз...

А ако говорим за страни:
Може би Великобритания, Америка, Германия, Австрия, Франция, Дания...че може и Австралия и Япония. Това е една доста обширна тема...
Мене лично ме вълнуват първите две rolleyes.gif

PMEmail Poster

Posted: May 15, 2008 09:36 pm  
Quote Post

Читател
**

Така... ще разпитам и ще понапиша по няколко реда за всички, обаче така като гледам май ще има нужда да направя статията на няколко части. unsure.gif засега имаме статия за професионално ориентиране, така че може да очакваш желаната от теб тема през юни biggrin.gif

PMEmail Poster

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll