![]() |
![]() |
|
|

| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Предложения, мнения, критики |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 23, 2008 07:43 pm
|
||||||||||
|
Здравейте! Много бих искала да знам дали харесвате темата "Как да" и ще съм ви благодарна ако напишете мнението си =) В случай, че сте изпробвали съветите ми, пишете и дали са ви помогнали
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 26, 2008 10:30 am
|
||||||||||
|
Съветите са супер, но ми се ще да видя статия на тема: "Как да се ориентирам какво да работя" . Би било интересно и би помогнало на много хора, които като мен не са решили с какво да се занимават.
-------------------- Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 28, 2008 11:19 am
|
||||||||||
|
Добра идея, харесва ми. А колкото до професионалното орентиране - можете да се обръщате към Таки по този въпрос
-------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 30, 2008 09:44 pm
|
||||||||||
|
Темата за професионалното ориентиране е наистина добра. Ще помисля и ще видя какво мога да направя по въпроса, най-малкото защото считам, че да си направиш тест при Таки не е достатъчно
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 07, 2008 06:42 pm
|
||||||||||
|
Супер ще си говоря с Таки
-------------------- Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 08, 2008 02:32 pm
|
||||||||||
|
Спокс, хора! Намерих една страхотна статия на точно тази тема в последния брой на немското "Bravo"
-------------------- ~March of Mephisto~
Aspirat primo Fortuna labori Me duce tutus eris Vox populi vox Dei Ad majorem Dei gloriam... Ad infinitum |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 12, 2008 04:54 pm
|
||||||||||
|
Какво ще кажете за тема "Как да влезем в университет (в чужбина)" ?
Мисля че и това е нещо което вълнува хората... ако някой има опит или приятел, учещ в чужбина... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 12, 2008 08:06 pm
|
||||||||||
|
Благодаря, това е хубава идея. Ще я имам предвид =) А като казваш "чужбина", определена страна ли имаш предвид или като цяло? Защото е възможно да има различни стандарти да различните страни (сертификати, изпити, т.н.).
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 14, 2008 05:33 pm
|
||||||||||
|
Ами може да се разгледа за няколко страни - по-предпочитаните. Едва ли някой иска да учи в ОАЕ...
Ако говорим като цяло... ами мисля че например в Америка и Европа има малко по-различни изисквания... А ако говорим за страни: Може би Великобритания, Америка, Германия, Австрия, Франция, Дания...че може и Австралия и Япония. Това е една доста обширна тема... Мене лично ме вълнуват първите две |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 15, 2008 09:36 pm
|
||||||||||
|
Така... ще разпитам и ще понапиша по няколко реда за всички, обаче така като гледам май ще има нужда да направя статията на няколко части.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |