![]() |
![]() |
|
|

| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Soundtrack ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 10, 2008 01:22 am
|
||||||||||
|
За да е пълно удоволствието от който и да е филм, саундтракът трябва да е на ниво =) Да създава силни чувства и емоции, да ни помогне да се вживеем в атмосферата на филма и т.н.
Лично аз харесвам музиката от Underworld Evolution и Armageddon, но си падам повече по забавните песнички от анимации като Цар Лъв (класика -------------------- ~March of Mephisto~
Aspirat primo Fortuna labori Me duce tutus eris Vox populi vox Dei Ad majorem Dei gloriam... Ad infinitum |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 10, 2008 11:20 am
|
||||||||||
|
Титаник има страхорен саудтрак
-------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 13, 2008 11:16 am
|
||||||||||
|
Песента на Samantha Jade - Step Up в едноименния фиум =)))))
-------------------- Blurring and Stirring the truth and the lies
So I don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So I can't trust myself anymore I'm dying again |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 29, 2008 09:26 pm
|
||||||||||
|
Саундтрака на Little miss sunshine е невероятен. Не знам дали съм го споменавала.
-------------------- Maybe I just want to fly I want to live I dont want to die Maybe I just want to breath Maybe I just dont believe Maybe youre the same as me We see things theyll never see You and I are gonna live forever [БеСлънЧуClub] [9:32:34 PM] Transform каза: няма да ме дрънкаш отзад, забрави |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: June 02, 2008 09:22 pm
|
||||||||||
|
Саундтрака на Step up I , просто нямам думи, каквото и да кажа няма да е достатъчно. Песните от този филм са, меко казано, много добри.
-------------------- Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |