![]() |
![]() |
|
|

| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Интервю с... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 17, 2008 12:06 am
|
||||||||||
|
Тук можете да ни кажете, с кого бихте желали да видите интервю.
-------------------- Blurring and Stirring the truth and the lies
So I don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So I can't trust myself anymore I'm dying again |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 23, 2008 03:29 pm
|
||||||||||
|
Ще се радвам ако направите интервю с Манерката ( 10-ти "е" клас
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 23, 2008 05:23 pm
|
||||||||||
|
Мда, аз пък искам интервю с Пешо от 10 щ .. О.О.. Предлагам когато изявявате желание за интервю с дадена личност, да давате своите аргументи, с които да ни убедите, че човекът има какво интересно да сподели (интересно за всички читатели)... В противен случай интервюто не би било актуално и увлекателно... Позволявам да оспорите моето скромно мнение
-------------------- ~March of Mephisto~
Aspirat primo Fortuna labori Me duce tutus eris Vox populi vox Dei Ad majorem Dei gloriam... Ad infinitum |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 24, 2008 12:37 pm
|
||||||||||
|
Да започнем с въпросния Манерката е много интересна личност и ако училището разбере за него ще е полезно за всеки. Предложението ми е да му вземете интервю и ако не ви хареса да не го побликувате.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 24, 2008 06:32 pm
|
||||||||||
|
Моля, без флууд в тази тема, още повече че се отнася за вестника. Ку искате отивайте в клюките, направете тема специално за него и там му се възхищавайте.
-------------------- Blurring and Stirring the truth and the lies
So I don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So I can't trust myself anymore I'm dying again |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 25, 2008 02:56 pm
|
||||||||||
|
искаме го във вестника!
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 25, 2008 04:43 pm
|
||||||||||
|
Направете интервю с кмета на града- той винаги е в настроение да се изфука уж колко усилено работи, а и ще постигнете малко известност
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 25, 2008 10:54 pm
|
||||||||||||
|
Ох, чак с кмета - "малко" ще ни поизмъчите! -------------------- ![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 26, 2008 10:16 am
|
||||||||||
|
Защо пък не ? Ще е интересно
-------------------- Важно е не какъв си бил, а сега какъв си .
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: April 30, 2008 10:22 pm
|
||||||||||
|
Само да изясня, че под "кого бихте искали да интервюираме" ставаше въпрос за учители, евентуално някои ученици (макар, че така както в тръгнало...
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 16, 2008 10:21 pm
|
||||||||||
|
А аз все си мисля ,че чистачките никой не ги взима на сериозно и те затова все гледат като Арнолд - тип "I'll be back".
Да не говоря за охраната пък. Тези хора всеки ден рискуват да получат хемороиди от стоене и то само , за да ви пазят. Интересно как аз (при положение ,че обикновено ходя неизбръснат, т.е. страшен) си минавам и си заминавам .... че и кафе си взимам. Тези сигурно са толкова добри, че докато ме видят и ме сканират по ретината и разбират кой съм. Говорете с тях да разберете тайната на сканирането ... и на хемороидите. -------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 17, 2008 12:05 pm
|
||||||||||
|
Не мисля, че е добра идея да изгоним и малката аудитория, която имаме точно в този момент
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 17, 2008 12:22 pm
|
||||||||||||
|
Както сам можеш да се убедиш хората харесват риалити, а какво по-добро реалити от интервю със земни хора. Плюс това съм 100 % сигурен, че лелките са големи образи , ама се правят на скрити лимонки. Още от гладиаторско време са открили рецептата - дайте на хората хляб и зрелище, друго не им трябва. -------------------- ![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 17, 2008 03:57 pm
|
||||||||||
|
Когато ми покажеш шоу или списание, в което участват само "земини хора" и има голям зрителски интерес има някаква минимална вероятност и да се съглася с теб по този въпрос.
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: May 17, 2008 04:22 pm
|
||||||||||
|
Когато казвам "земни" имам предвид живеещи и работещи със и около вас. Иначе всеки луд с номера си - всеки има какво да покаже.... дори и ти.
-------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pages: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |