Pages: (2) 1 [2]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Интервю с... ?

Posted: May 17, 2008 07:08 pm  
Quote Post

Начинаещ
*
Member No.: 11
Group: МъГъл

Едва ли имам нещо интересно за показване- идиоти се срещат на улицата (а и не само там)- с лопата да ги ринеш, така че вече за всички са отегчителни wink.gif

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:25 pm  
Quote Post

Читател
**
Member No.: 7

Simon_X, кажи име на човека, на когото искаш да направим интервю, и ще го направим =) tongue.gif

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:36 pm  
Quote Post

Помощник
Member No.: 29
Group: Members

Хей, това ,че съм мъж не означава, че трябва да знам всички лелички поименно. Още повече пък охраната (която май е нова, т.е. не съм ги виждал тези). Мисля, че която и леличка да изберете извадката ще е представителна. smile.gif

--------------------
user posted image

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:40 pm  
Quote Post

Читател
**

Първо, не виждам никаква връзка м/у темата и факта, че си мъж. Ти каза, че често пренебрегваме чистачките, портиера и като цяло непедагогическия персонал. Затова те питам като човек, който не ги пренебрегва smile.gif

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:48 pm  
Quote Post

Помощник

Може би шегичката беше прекалено тънка, съжалявам(за мъжа де). А защо мислиш , че не ги пренебрегвам ? Както казах не познавам никой от тях. Преди 3-4 години като влизах в училище с една кока-кола 1 л охраната ме пита колко точно водка съм сложил вътре. Общо взето това ми е допира с тях. А чистачките само са ми се правили на властни като се караха защо сме чупели щорите... отговора беше кратък и очевиден: хлапетата ги бяха начупили. Та това е . Просто предполагам, че ще имат да кажат нещо интересно. А колкото до точен човек...амииии... имаше една дебела с къдрава прошарена коса, гледа много страшно ! Тя би ми била интересна.

--------------------
user posted image

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:51 pm  
Quote Post

Читател
**

"дебела с къдрава прошарена коса"... малко повече уважение прояви... така де... иначе не я знам. Но може да интервюираме произволен член на непедагогическия персонал, предполагам, че и това ще ти стигне ^^

PMEmail Poster

Posted: May 20, 2008 10:54 pm  
Quote Post

Помощник

Не съм от хората , които казват на дебелите "закръглени". Когато е така е така, и не го ползвам и смятам за обида. А посочих точен човек ,защото на няколко пъти питаш за конкретен. Иначе произволен наистина ще свърши работа.

--------------------
user posted image

PMEmail Poster

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll